Elkelt!

Eladó ingatlan

Elkelt! Köszönjük az érdeklődést!

Törökbálinton az Ófaluban, a Dózsa György utcában (főútról megközelíthető csendes mellékutca) tulajdonostól eladó egy kétszintes, kedves családi ház 647 m2-es összközműves telken, melynek végében patak folyik.

A ház 1988-ban épült, 2003-ban nagyrészt fel lett újítva. Lakóterülete 190 m2, a földszinten nappali, konyha, kamra, fürdőszoba (kád, 2 személyes zuhanyzó, 2 személyes mosdó, WC) + egy különbejáratú egyszoba összkomfortos lakrész (szoba, konyha, kamra, kádas fürdőszoba, WC) helyezkedik el. Az emeleten 4 szoba és fürdőszoba (zuhanyzó, WC) található. Minimális ráfordítással kialakítható egy 2x95 m2-es független beosztás is.

 

A ház alatt ablakokkal is rendelkező nagy, száraz pince van (62 m2), kijárattal a kertbe. Az ingatlan 2 terasszal és 2 erkéllyel is rendelkezik (összesen 52 m2 területen). A ház gázfűtésű, a melegvizet („éjszakai árammal” üzemelő) villanybojler szolgáltatja. A telken 2 autónyi kényelmes, független kiállású parkolás lett kialakítva, de több autó is elfér. A telken kerti csap és ásott kút is található, valamint termő gyümölcsfák is vannak (alma, szilva, körte és dió).

Kert

Az ingatlan rádiós riasztóval, telefonnal, parabolaantennával van ellátva. A déli és nyugati fekvésű emeleti rész légkondicionált.

A közelben gyalogosan is könnyen elérhető távolságban található pékség, üzletek, patika, orvosi rendelő, posta, műv. ház, önkormányzat, bölcsőde, óvodák, iskola, játszótér.

A tömegközlekedés Budapestre könnyen megoldható a 72-es, 172-es (gyors járat) kék busszal (25 perc a Kosztolányi Dezső tér), Budaörsre a 140-es busszal; a buszvégállomás az ingatlantól kb. 7-10 perc járásra van.

 

A közeli nagy bevásárló központok (Cora, Tesco, Auchan, Metro, Bricostore, Praktiker, Obi, Baumax, Ikea, Kika, Decathlon, Mediamarkt, Electroworld, Brendon) gépkocsival 10-15 perc alatt elérhetőek, de a 88-as és 140-es busszal is megközelíthetők.

Haz foto

További képek

Irányár: 52 mill. Ft.

Érdeklődni a dgy@grin.hu címen, vagy a (30)200-5159 számon lehetséges.